09.05Тема уроку. Приготування солодощів для "Кенді бару" Практична робота .Приготування- безе. (рецепт підбираєте самостійно)Фото роботи надіслати на електронну адресу tatyana.ozh@ukr.net02.05 очне навчанняТема уроку. Вибір теми для власного проєкту, інформація актуальна для проєкту(історія, цікаві факти). Добір технологій та технік для реалізації проєкту.25.04Тема уроку. Корисні страви (корисні соки, напої, смузі, молочний коктейль) Вимоги до якості.11.04Тема уроку. Кекси, зефір , маршмелоу, мармелад. Вимоги до якості. Добір рецептури та продуктів. Добір необхідного кухонного інветаря та посуду.
04.04очне навчанняТема уроку. . Приготування печива для кенді бару. Виконання робіт відповідно до технік і технологій. Правила подачі.
21.03очне навчання Тема уроку. . Приготування печива Вимоги до якості. Добір рецептури та продуктів. Практична робота . Приготування печива за вибором.Фото роботи надіслати на електронну адресу tatyana.ozh@ukr.net14.03Тема уроку. Кенді бар, історія виникнення. Види кенді барів. Солодощі на кенді бар. (презентація у вайбер групі)
07.03очне навчання. Практична робота. Складання серветок.(презентація у вайбер групі)28.02Тема уроку. Правила сервірування столу (скатертини, серветки, квіти, тарілки, виделки,ножі,ложки, посуд для напоїв, розташування основних столових приладів залежно від меню)(презентація у вайбер групі)21.02Тема уроку. Технологія приготування листового тіста. Вимоги до якості. Добір рецептури та продуктів.14.02 Практична робота. Приготування виробу з бісквітного тіста (за власним вибором рецепту)
Фото роботи надіслати на електронну адресу tatyana.ozh@ukr.net07.02очне навчанняТема уроку. Технологія приготування бісквітного тіста. Вимоги до якості. Добір рецептури.31.01Тема уроку. Приготування виробів з прісного здобного , або пісочного тіста. Виконання робіт відповідно до обраних технік та технологій. Правила подачі.Практична робота. Приготування вареників.24.01очне навчанняТема уроку. Технологія приготування прісного здобного тіста та пісочного тіста. Вимоги до якості. Добір рецептури. 17.01Онлайн-урок Покликання на урок https://meet.google.com/kiq-yprs-shwТема уроку. Приготування виробів з дріжджового тіста. Виконання робіт відповідно до обраних технік та технологій. Правила подачі.Практична робота. Приготування виробів з дріжджового тіста (за власним вибором)Фото роботи надіслати на електронну адресу tatyana.ozh@ukr.net
20.12
Підведення підсумків за перший семестр.
13.12Онлайн-урок Покликання на урок https://meet.google.com/kiq-yprs-shw Тема уроку. Вироби з тіста. Види тіста Загальна характеристика розпушувачів.
06.12Онлайн-урок Покликання на урок https://meet.google.com/kiq-yprs-shwТема уроку. Закусочні профітролі. Технологія приготування заварного тіста Види начинок.
29.11Онлайн-урок Покликання на урок https://meet.google.com/kiq-yprs-shw Тема уроку. Приготування тарталеток. Правила подачі. Сервірування столу. Практична робота. Приготування тарталетокФото роботи надіслати на електронну адресу tatyana.ozh@ukr.net
22.11Онлайн-урок Покликання на урок https://meet.google.com/kiq-yprs-shw Тема уроку. Тарталетки-історія і секрети приготування. Тісто для тарталеток. Види начинок.
15.11Тема уроку. Продукти для закусочних кульок, рецепти, технологія приготування.
08.11Онлайн-урок Покликання на урок https://meet.google.com/kiq-yprs-shw Тема уроку. Продукти для канапе та технологія приготування. Приготування канапе для закусочного столу. Правила подачі. Сервірування столу.
Практична робота. Приготування бутербродів. Фото роботи надіслати на електронну адресу tatyana.ozh@ukr.net
01.11
18.10Тема уроку. Види хліба, склад, корисні властивості. Історія походження хліба. Види бутербродів. Бутеброди і бенкетні закуски. Технологічні вимоги до приготування.Практична робота. Приготування бутербродів. Фото роботи надісдати на електронну адресу tatyana.ozh@ukr.net
11.10Тема уроку. Значення, класифікація холодних страв і закусок, їх асортимент. Технологічні вимоги до приготування, правила подачі. Технологія приготування їжі. Салати.Переглянути презентації (у вайбері) Виконати практичну роботу. Приготування салату за вибором.
27.09
Домашнє завдання. Прочитати с83-85 підручника Технології 10-11клас
переглянути відео
https://www.youtube.com/watch?v=4O1eKODqZ34&ab_channel=%D0%A0%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%9F%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%87 екологічно чисті продукти
06.09
Онлайн-урок
Навчальний модуль «Кулінарія»
Тема уроку Поняття про кулінарію. Використання в кулінарії сучасних досягнень науки і техніки.. Значення правильної кулінарної обробки продуктів. Характеристика кулінарної продукції.
Практична робота .1. Приготування смачного та корисного сніданку для себе (фото з рецептом-8балів)
2.Приготування смачного та корисного сніданку для себе та родини (фото з рептом -10б)
+ 2 бали за відео з рецептом.
Виконану роботу надіслати на електронну адресу
Завантажити електронний варіант підручника Технології 10-11клас (автори І. Ходзицька, Н. Боринець)
Немає коментарів:
Дописати коментар