11-А Технології


09.05
Тема уроку.  Приготування солодощів для "Кенді бару"  
Практична робота .Приготування- безе. (рецепт підбираєте самостійно)
Фото роботи надіслати на  електронну адресу tatyana.ozh@ukr.net
02.05
 очне навчання
Тема уроку. Вибір теми для власного проєкту, інформація актуальна для проєкту(історія, цікаві факти). Добір технологій та технік для реалізації проєкту.
25.04
Тема уроку. Корисні страви (корисні соки, напої, смузі, молочний коктейль) Вимоги до якості.
11.04
Тема уроку. Кекси, зефір , маршмелоу, мармелад. Вимоги до якості. Добір рецептури та продуктів. Добір необхідного кухонного інветаря та посуду. 

04.04
очне навчання
Тема уроку. . Приготування печива для кенді бару. Виконання робіт відповідно до технік і технологій. Правила подачі. 

21.03
очне навчання
 Тема уроку. . Приготування печива Вимоги до якості. Добір рецептури та продуктів.
 Практична робота . Приготування печива за вибором.
Фото роботи надіслати на  електронну адресу tatyana.ozh@ukr.net
14.03
Тема уроку. Кенді бар, історія виникнення. Види кенді барів. Солодощі на кенді бар. 
(презентація у вайбер групі)

07.03
очне навчання. 
Практична робота. Складання серветок.
(презентація у вайбер групі)
28.02
Тема уроку. Правила сервірування столу (скатертини, серветки, квіти, тарілки, виделки,ножі,ложки, посуд для напоїв, розташування основних столових приладів залежно від меню)
(презентація у вайбер групі)
21.02
Тема уроку. Технологія приготування листового тіста. Вимоги до якості. Добір рецептури та продуктів.
14.02
 Практична робота. Приготування виробу з бісквітного тіста (за власним вибором рецепту)

Фото роботи надіслати на  електронну адресу tatyana.ozh@ukr.net
07.02
очне навчання
Тема уроку.   Технологія приготування бісквітного тіста. Вимоги до якості. Добір рецептури.
31.01
Тема уроку.  Приготування виробів з прісного здобного , або пісочного тіста. Виконання робіт відповідно до обраних технік та технологій. Правила подачі.
Практична робота. Приготування вареників.
24.01
очне навчання
Тема уроку.  Технологія приготування прісного здобного тіста та пісочного тіста. Вимоги до якості. Добір рецептури. 
17.01
Онлайн-урок  Покликання на урок   https://meet.google.com/kiq-yprs-shw
Тема уроку.  Приготування виробів з дріжджового тіста.   Виконання робіт відповідно до обраних технік та технологій. Правила подачі.
Практична робота. Приготування виробів з дріжджового тіста (за власним вибором)
Фото роботи надіслати на  електронну адресу tatyana.ozh@ukr.net

20.12 

Підведення підсумків за перший семестр.

13.12
Онлайн-урок  Покликання на урок   https://meet.google.com/kiq-yprs-shw 
Тема уроку. Вироби з тіста. Види тіста Загальна характеристика розпушувачів. 


06.12
Онлайн-урок  Покликання на урок   https://meet.google.com/kiq-yprs-shw
Тема уроку. Закусочні профітролі. Технологія приготування заварного тіста Види начинок.

29.11
Онлайн-урок  Покликання на урок   https://meet.google.com/kiq-yprs-shw 
Тема уроку. Приготування тарталеток. Правила подачі. Сервірування столу.
 Практична робота. Приготування тарталеток
Фото роботи надіслати на  електронну адресу tatyana.ozh@ukr.net

22.11
Онлайн-урок  Покликання на урок   https://meet.google.com/kiq-yprs-shw 
Тема уроку. Тарталетки-історія і секрети приготування. Тісто для тарталеток. Види начинок.

15.11
Тема уроку. Продукти для закусочних кульок, рецепти, технологія приготування. 

08.11
Онлайн-урок  Покликання на урок   https://meet.google.com/kiq-yprs-shw 
Тема уроку. Продукти для канапе та технологія приготування. Приготування канапе для закусочного столу. Правила подачі. Сервірування столу.

Практична робота. Приготування бутербродів. 
Фото роботи надіслати на  електронну адресу tatyana.ozh@ukr.net

01.11

Тема уроку. Приготування бутербродів для закусочного столу з дотриманням технологічної послідовності. (Коспект уроку в групі).


18.10
Онлайн-урок  Покликання на урок   https://meet.google.com/kiq-yprs-shw 
Тема уроку. Види хліба, склад, корисні властивості. Історія походження хліба. Види бутербродів. Бутеброди і бенкетні закуски. Технологічні вимоги до приготування.
Практична робота. Приготування бутербродів. 
Фото роботи надісдати на  електронну адресу tatyana.ozh@ukr.net

11.10
Тема уроку.  Значення, класифікація холодних страв і закусок, їх асортимент. Технологічні вимоги до приготування, правила подачі. 
Технологія приготування їжі. Салати.
Переглянути презентації  (у вайбері)
 Виконати практичну роботу. Приготування салату за вибором. 
Фото роботи надіслати на  електронну адресу tatyana.ozh@ukr.net

27.09

Тема уроку. Історія похоження кенді бару Тематика кенді бару. 
Домашнє завдання. Прочитати с87-89 підручника Технології 10-11клас

20.09
Онлайн-урок
Тема уроку.Визначення теми та завдань проєкту. Робота з інформаційними джерелами. Вибір об'єкта проєктування (кенді-бар кондитерських виробів).

13.09

Тема уроку.Технології створення кулінарних виробів. Зна­чення екологічно чистих продуктів харчування для здоров'я людини. Термінологія кулінарних робіт. 

Домашнє завдання. Прочитати с83-85 підручника Технології 10-11клас

переглянути відео

https://www.youtube.com/watch?v=4O1eKODqZ34&ab_channel=%D0%A0%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%9F%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%87 екологічно чисті продукти

06.09

Онлайн-урок

Навчальний модуль «Кулінарія»

 Тема уроку  Поняття про кулінарію. Використання в куліна­рії сучасних досягнень науки і техніки.. Зна­чення правильної кулінарної обробки продук­тів. Характеристика кулінарної продукції.

Практична робота .1. Приготування смачного та корисного сніданку для себе (фото з рецептом-8балів)

2.Приготування смачного та корисного сніданку для себе та родини (фото з рептом -10б)

+ 2 бали за відео з рецептом. 

Виконану роботу надіслати на електронну адресу 

       tatyana.ozh@ukr.net

Завантажити електронний варіант підручника   Технології 10-11клас (автори І. Ходзицька, Н. Боринець)










Немає коментарів:

Дописати коментар