8 - Б Трудове навчання

08.05

Практична робота. Виготовлення брожки.  (в групі вайбер майстер- клас послідовного виконання виробу)

01.05

Тема уроку. Технологія виготовлення виробу з бісеру . Виготовлення брожки. Послідовне виконання виробу.

24.04

Тема уроку. Технологія виготовлення виробу з бісеру. Послідовне виконання виробу.

17.04

очне навчання

Тема уроку.  Технологія виготовлення виробу з бісеру. Розкрій деталей виробу. 

10.04

Тема уроку.  Способи виготовлення виробів із бісеру. Підбір матеріалів і інструментів для виготовлення виробу.

03.04

очне навчання

Тема уроку.  Технологія виготовлення пласких виробів із бісеру. Етапи проєктної діяльності. Методи проєктування. Моделі -аналоги.

 Практична робота . В зошитах зробити ескіз виробу (брожка)

Перегляньте відео за посиланням

https://www.youtube.com/watch?v=FiqlXJoWxcc   брожка-сердечко

https://www.youtube.com/watch?v=Xh6ocpsqmjw  брожка-метелик

https://www.youtube.com/watch?v=WEwWov9cI_U брожка- листочки

20.03

Тема уроку. Асортимент виробів із бісеру. Ознайомлення з інструментами та матеріалами. Паралельне плетіння.

13.03

Тема уроку. Історичні відомості про походження, виробництво і застосування бісерного рукоділля.

 (Презентація у вайбер групі).                       

06.03

Тема уроку.   Підсумковий урок по проєкту "Страви української кухні"

27.02

очне навчання

Тема уроку.  Українські народні страви з борошна. Види борошна. Технологія приготування страв з борошна. Вареники як національна страва. Технологія приготування вареників.

Практична робота. Приготування вареників.

20.02

Тема уроку. Технологія кулінарної обробки продуктів харчування. Сервірування столу в народних традиціях.

13.02

Тема уроку.  "Каша-обрядова страва". Проєктування та приготування страви. Складання технологічної послідовності приготування страви.

( у вайбер-групі конспект)

06.02

очне навчання

Тема уроку.  Загальні відомості про українську національну кухню.  Культурно-побутові традиції регіону.

30.01

Тема уроку. Салат - основні види, користь і застосування

( у вайбер-групі конспект і посилання на відео)

23.01

Онлайн-урок

Покликання на урок   https://meet.google.com/kiq-yprs-shw  

Тема уроку. Технологія приготування овочевих салатів

16.01

Тема уроку. Об'єк проєктної діяльності "Салати".

Салати та їх харчова цінність. Умови й термін зберігання свіжих овочів. Способи подрібнення овочів. Інструменти та  пристосування

(Конспект до уроку у вайбер групі 8-б клас трудове навчання, опрацюєте матеріал і виконаєте практичну роботу)

Практична робота. Нарізання овочів

                                           Зміст роботи:

В цій роботі вам слід виконати вправи з нарізання овочів різними способами. Оберіть чотири різних способи.

Для виконання цієї роботи ви можете використати як сирі так і варені овочі. Не обов’язково в даній роботі один овоч нарізати різними способами. Можна різні овочі подрібнити по-різному.

     Порядок виконання роботи:

1) виконайте завдання;

2) сфотографуйте процес його виконання і готовий результат;

    3) Відправте фотографії на електронну адресу.

tatyana.ozh@ukr.net    -Журавель Т. О,

19.12

Онлайн-урок

Покликання на урок   https://meet.google.com/kiq-yprs-shw   

Підведення підсумків за перший семестр

12.12

Онлайн-урок

Покликання на урок   https://meet.google.com/kiq-yprs-shw   

Тема уроку. Міні-проєкт: "Моя зачіска"

Види зачісок залежно від форми обличчя. Засоби догляду за волоссям.

Практична робота. Моя зачіска.

Фото роботи надіслати на  електронну адресу tatyana.ozh@ukr.net

05.12

Онлайн-урок

Покликання на урок   https://meet.google.com/kiq-yprs-shw   

Тема урокуВиготовлення в'язаного виробу.

Фото роботи надіслати на  електронну адресу tatyana.ozh@ukr.net

28.11

Онлайн-урок

Покликання на урок   https://meet.google.com/kiq-yprs-shw   

Тема урокуВиготовлення в'язаного виробу.

21.11

Тема уроку. Технологія в'язання лицевої петлі.

Практична робота. В'язання лицевої петлі

14.11

Онлайн-урок

Покликання на урок   https://meet.google.com/kiq-yprs-shw   

Тема уроку. Ознайомлення з технологією в'язаних виробів шпицями. Елементи в'язання. 

Практична робота. Вправи на набирання петель.

https://www.youtube.com/watch?v=L6xBPEE1-ag&list=PLeL6xH60BW_Jus44Nq8D4uNrJSMWeg71Y&ab_channel=Natasknitting%26life 

07.11

Онлайн-урок

Покликання на урок   https://meet.google.com/kiq-yprs-shw   

Тема уроку. Виготовлення виробу "М'яка іграшка"

31.10

Онлайн-урок

Покликання на урок   https://meet.google.com/kiq-yprs-shw   

Вибір та обгрунтування об'єкта проєктування (виду м'якої іграшки). Планування роботи з виконання проєкту. 

Підготувати: зошит, олівці.

17.10

Онлайн-урок

Покликання на урок   https://meet.google.com/kiq-yprs-shw   

Тема уроку. Заключна робота по виготовленню заколки. Підсумковий урок.

10.10

Онлайн-урок

Покликання на урок   https://meet.google.com/kiq-yprs-shw   

Тема уроку.  Проєкт " Заколка для волосся". Поетапне виготовлення виробу.

26.09

Тема уроку.  Проєкт " Заколка для волосся". Добір конструкційних матеріалів  та інструментів. Ознайомлення із технікою «Канзаші». Виготовлення заготовок для заколки.

Практична робота: Виготовлення заготовок.

Домашнє завдання. Робота в інтернеті. Переглянути види заколок для волосся. 

1.      https://www.facebook.com/watch/?v=404619417386968   

2.      https://www.youtube.com/watch?v=bILCQXAP1Cs&ab_channel=%D0%9B%D0%B5%D0%B3%D0%BA%D0%BE%D0%B8%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE  

3.       https://www.youtube.com/watch?v=sepfiT-4GCM&ab_channel=Best%D0%A0%D0%A3%D0%9A%D0%9E%D0%94%D0%95

19.09

Тема уроку.  Проект " Заколка для волосся". Ескіз виробу.

Домашнє завдання. Робота в інтернеті. Переглянути види заколок для волосся. Виконати ескіз в зошиті.

12.09

Тема уроку. "Проєктування методом біоформ.  Графічне зображення"

Домашнє завдання. Робота в інтернеті. Переглянути види заколок для волосся.

05.09

Онлайн-урок     Посилання надішлю за 5хвилин до уроку

Основи проєктування, матеріалознавсто та технології обробки.

Проєкт: "Заколка для волосся"

Тема уроку. Вибір та обгрунтування проєкту. Планування роботи.

 Підготувати зошит та ручку.


Немає коментарів:

Дописати коментар