08.05
Практична робота. Виготовлення брожки. (в групі вайбер майстер- клас послідовного виконання виробу)
01.05
Тема уроку. Технологія виготовлення виробу з бісеру . Виготовлення брожки. Послідовне виконання виробу.
24.04
Тема уроку. Технологія виготовлення виробу з бісеру. Послідовне виконання виробу.
17.04
очне навчання
Тема уроку. Технологія виготовлення виробу з бісеру. Розкрій деталей виробу.
10.04
Тема уроку. Способи виготовлення виробів із бісеру. Підбір матеріалів і інструментів для виготовлення виробу.
03.04
очне навчання
Тема уроку. Технологія виготовлення пласких виробів із бісеру. Етапи проєктної діяльності. Методи проєктування. Моделі -аналоги.
Практична робота . В зошитах зробити ескіз виробу (брожка)
Перегляньте відео за посиланням
https://www.youtube.com/watch?v=FiqlXJoWxcc брожка-сердечко
https://www.youtube.com/watch?v=Xh6ocpsqmjw
брожка-метелик
https://www.youtube.com/watch?v=WEwWov9cI_U брожка- листочки
20.03
Тема уроку. Асортимент виробів із бісеру. Ознайомлення з інструментами та матеріалами. Паралельне плетіння.
13.03
Тема уроку. Історичні відомості про походження, виробництво і застосування бісерного рукоділля.
(Презентація у вайбер групі).
06.03
Тема уроку. Підсумковий урок по проєкту "Страви української кухні"
27.02
очне навчання
Тема уроку. Українські народні страви з борошна. Види борошна. Технологія приготування страв з борошна. Вареники як національна страва. Технологія приготування вареників.
Практична робота. Приготування вареників.
20.02
Тема уроку. Технологія кулінарної обробки продуктів харчування. Сервірування столу в народних традиціях.
13.02
Тема уроку. "Каша-обрядова страва". Проєктування та приготування страви. Складання технологічної послідовності приготування страви.
( у вайбер-групі конспект)
06.02
очне навчання
Тема уроку. Загальні відомості про українську національну кухню. Культурно-побутові традиції регіону.
30.01
Тема уроку. Салат - основні види, користь і застосування
( у вайбер-групі конспект і посилання на відео)
23.01
Онлайн-урок
Покликання на урок https://meet.google.com/kiq-yprs-shw
Тема уроку. Технологія приготування овочевих салатів
16.01
Тема уроку. Об'єк проєктної діяльності "Салати".
Салати та їх харчова цінність. Умови й термін зберігання
свіжих овочів. Способи подрібнення овочів. Інструменти та пристосування
(Конспект до уроку у вайбер групі 8-б клас трудове навчання, опрацюєте матеріал і виконаєте практичну роботу)
Практична робота. Нарізання овочів
Зміст
роботи:
В цій роботі вам слід виконати
вправи з нарізання овочів різними способами. Оберіть чотири різних способи.
Для
виконання цієї роботи ви можете використати як сирі так і варені овочі. Не
обов’язково в даній роботі один овоч нарізати різними способами. Можна різні
овочі подрібнити по-різному.
Порядок
виконання роботи:
1) виконайте
завдання;
2)
сфотографуйте процес його виконання і готовий результат;
3) Відправте фотографії на електронну адресу.
tatyana.ozh@ukr.net -Журавель Т. О,
19.12
Онлайн-урок
Покликання на урок https://meet.google.com/kiq-yprs-shw
Підведення підсумків за перший семестр
12.12
Онлайн-урок
Покликання на урок https://meet.google.com/kiq-yprs-shw
Тема уроку. Міні-проєкт: "Моя зачіска"
Види зачісок залежно від форми обличчя. Засоби догляду за волоссям.
Практична робота. Моя зачіска.
Фото роботи надіслати на електронну адресу tatyana.ozh@ukr.net
05.12
Онлайн-урок
Покликання на урок https://meet.google.com/kiq-yprs-shw
Тема уроку. Виготовлення в'язаного виробу.
Фото роботи надіслати на електронну адресу tatyana.ozh@ukr.net
28.11
Онлайн-урок
Покликання на урок https://meet.google.com/kiq-yprs-shw
Тема уроку. Виготовлення в'язаного виробу.
21.11
Тема уроку. Технологія в'язання лицевої петлі.
Практична робота. В'язання лицевої петлі
14.11
Онлайн-урок
Покликання на урок https://meet.google.com/kiq-yprs-shw
Тема уроку. Ознайомлення з технологією в'язаних виробів шпицями. Елементи в'язання.
Практична робота. Вправи на набирання петель.
07.11
Онлайн-урок
Покликання на урок https://meet.google.com/kiq-yprs-shw
Тема уроку. Виготовлення виробу "М'яка іграшка"
31.10
Онлайн-урок
Покликання на урок https://meet.google.com/kiq-yprs-shw
Вибір та обгрунтування об'єкта проєктування (виду м'якої іграшки). Планування роботи з виконання проєкту.
Підготувати: зошит, олівці.
17.10
Онлайн-урок
Покликання на урок https://meet.google.com/kiq-yprs-shw
Тема уроку. Заключна робота по виготовленню заколки. Підсумковий урок.
10.10
Онлайн-урок
Покликання на урок https://meet.google.com/kiq-yprs-shw
Тема уроку. Проєкт " Заколка для волосся". Поетапне виготовлення виробу.
26.09
Тема уроку. Проєкт " Заколка для волосся". Добір конструкційних матеріалів та інструментів. Ознайомлення із технікою «Канзаші». Виготовлення заготовок для заколки.
Практична робота: Виготовлення заготовок.
Домашнє завдання. Робота в інтернеті. Переглянути види заколок для волосся.
1. https://www.facebook.com/watch/?v=404619417386968
3. https://www.youtube.com/watch?v=sepfiT-4GCM&ab_channel=Best%D0%A0%D0%A3%D0%9A%D0%9E%D0%94%D0%95
19.09
Тема уроку. Проект " Заколка для волосся". Ескіз виробу.
Домашнє завдання. Робота в інтернеті. Переглянути види заколок для волосся. Виконати ескіз в зошиті.
12.09
Тема уроку. "Проєктування методом біоформ. Графічне зображення"
Домашнє завдання. Робота в інтернеті. Переглянути види заколок для волосся.
05.09
Онлайн-урок Посилання надішлю за 5хвилин до уроку
Основи проєктування, матеріалознавсто та технології обробки.
Проєкт: "Заколка для волосся"
Тема уроку. Вибір та обгрунтування проєкту. Планування роботи.
Підготувати зошит та ручку.
Немає коментарів:
Дописати коментар